Kā veicas ar cūku medībām?
Loti labi, medījam intensīvi:
Tikai pērnos sivēnus:
Vēl nemedījam, jo par agru:

atbildes>>
- [Gaļas pirmapstrāde]
- [ Gaļas pūdēšana!]
- [ Brieža gaļas receptes]


Brieža gaļas receptes

Sadaļa meklē savu atbalstītāju.
normunds@medibas..lv

         Tātad mēs esam jau labi nogatavinājuši  (sapūdējuši) pirms nedēļas nomedīto briedīti un ķeramies ar izdomu klāt pie tās pagatavošanas!

   500gr. Brieža gaļas, ieteicams muguras daļa.
   1. ēdamkarote olīveļļas
   

Gaļu nosusināt ar papīra dvieļiem un karstā pannā apcept līdz gaļa kļūst brūngana. Pēc tam uz lēnas uguns ik pa laikam apgriežot cep 15-20 minūtes. Kad gaļa ir izcepusies to sagriež 1,5cm biezās šķēlītēs, liek uz šķīvja aplej ar Espagnole mērci.

Ēdienu ieteicams servēt ar sezonai atbilstošiem un pieejamiem dārzeņiem.

Espagnole mērce.

1. ēdamkarote sviesta
1 sarīvēts burkāns
50 -100gr sagrieztu šķēlītēs šampinjonu
1. daiviņa ķiploka, 4 melno piparu graudiņi, lauru lapa, zariņš pētersīļa un šķipsna timiāna.
1. ēdamkarote smalki sasmalcinātu cūkgaļas šķiņķa vai krūtiņas
2. ēdamkarotes miltu
25gr šerija
1L liellopu buljona
1. ēdamkarote tomātu pastas
Pannā izkausē sviestu un tajā apcep šķiņķi vai krūtiņu, tad pievieno sēnes, burkānus. Cep līdz gatavībai, pievieno garšvielas un miltus, cep kamēr milti sāk palikt brūni, pievieno buljonu, tomātu pastu un šeriju, uz lēnas uguns mērci vāra 45min.
____________________________________________________________

Labu apetīti!

p.s. Saimnieces un saimnieki, sūtiet arī savas receptes, tās te tiks publicētas! normunds@medibas.lv





 
 


Šis domēns tiek tirgots.

Cena par: medibas.lv - Euro 1999.

Citi domēni - tirdzniecībā:
dvd.lv - Euro 1399.
33.lv - Euro 1999.


Uzziņai e-pasts: info@3dati.lv


Komentāri:

Atpakaļ...

Izstrādāts: evolution.lv