|
- [Gaļas pirmapstrāde]
- [ Gaļas pūdēšana!] - [ Brieža gaļas receptes] Brieža gaļas receptes Sadaļa meklē savu atbalstītāju. Tātad mēs esam jau labi nogatavinājuši (sapūdējuši) pirms nedēļas nomedīto briedīti un ķeramies ar izdomu klāt pie tās pagatavošanas! 500gr. Brieža gaļas, ieteicams muguras daļa. Gaļu nosusināt ar papīra dvieļiem un karstā pannā apcept līdz gaļa kļūst brūngana. Pēc tam uz lēnas uguns ik pa laikam apgriežot cep 15-20 minūtes. Kad gaļa ir izcepusies to sagriež 1,5cm biezās šķēlītēs, liek uz šķīvja aplej ar Espagnole mērci. Ēdienu ieteicams servēt ar sezonai atbilstošiem un pieejamiem dārzeņiem. Espagnole mērce. 1. ēdamkarote sviesta Labu apetīti! p.s. Saimnieces un saimnieki, sūtiet arī savas receptes, tās te tiks publicētas! normunds@medibas.lv Šis domēns tiek tirgots. Cena par: medibas.lv - Euro 1999. Citi domēni - tirdzniecībā: dvd.lv - Euro 1399. 33.lv - Euro 1999. Uzziņai e-pasts: info@3dati.lv Komentāri: |
|||||||